Suc de mar, morcov si varza rosie

Morcovul si marul contin acid pectic, tanic si malic, astfel ajutand la reglarea tranzitului intestinal si la calmarea peretilor intestinelor. Varza detoxifica stomacul si colonul superior si ajuta digestia.

Ingrediente pentru un pahar (200 ml):

  • 175 gr morcov;
  • 250 gr mar;
  • 125 gr varza rosie.

Suc varza rosie mar morcov
Mod de preparare:

Se trec toate ingredientele prin storcator, inclusiv cotorul de mar. Se serveste in pahar cu gheata, decorat cu fasii de varza rosie.
Suc natural.

PAS 1:

Se trec toate ingredientele prin storcator, inclusiv cotorul de mar.

PAS 2:

Se serveste in pahar cu gheata, decorat cu fasii de varza rosie.

PAS 3:

 

Timp de preparare: 5 minute;
Grad de dificultate: usor.

Valori nutritive pentru 200 ml:

  • 250 kilocalorii;
  • Vitamina A 49523 iu;
  • Vitamina C 70 mg;
  • Potasiu 1159 mg;
  • Seleniu 3,79 mcg.