Termeni si conditii

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.BioVegane.ro implică acceptarea şi respectarea termenilor şi condiţiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a acestui site web, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Drepturile de autor

Întregul conţinut al site-ului www.BioVegane.ro este protejat conform legii dreptului de autor şi a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente aparţinând site-ului www.BioVegane.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare. Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informaţiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiţia de a nu modifica simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parţial sau integral site-ul web, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societăţii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licenţe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul acestui site web. Ne rezervăm dreptul de a modifica structura şi/sau conţinutul site-ului şi de a face orice alte schimbări fără o avertizare prealabilă.

Vizitatorul / Clientul acceptă să adere la aceşti termeni şi condiţii şi confirmă in momentul efectuarii unei comenzi că a citit şi acceptat aceşti termeni.Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@biovegane.ro

Utilizarea website-ului www.BioVegane.ro

Folosirea continutului website-ului www.BioVegane.ro fara acordul proprietarului este interzisa si este pedepsita conform legislatiei in vigoare. Dreptul de a crea o legatura web (link) catre site este limitat, neexclusiv si revocabil, acest drept fiind acordat atat timp cat acea legatura nu aduce neajunsuri website-ului sau partenerilor acestuia.

Nu este permisa abuzarea site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic. De asemenea nu este permisa crearea de mai multe conturi de client in scopul de a abuza functionarea acestui site. Daca observam acest lucru, ne rezervam dreptul de a anula asceste conturi fara o notificare in prealabil. Crearea unui cont pe site se realizeaza respectand urmatoarele conditii:

 • clientul trebuie sa aiba, la data inregistrarii, minim 18 ani
 • clientul trebuie sa furnizeze date veridice, actualizate si complete, iar in cazul modificarii datelor personale, clientul trebuie sa le actualizeze in contul sau
 • clientul trebuie sa respecte sectiunea Termeni si conditii

Datele de client, parola si orice alte informatii de securitate nu trebuie divulgate nimanui. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre dvs. a frazei anterioare. Ne veti informa imediat daca datele care permit accesul la o zona restrictionata a site-ului www.BioVegane.ro au fost interceptate de catre terti si ne veti explica circumstantele in care acest lucru a avut loc. Este interzisa utilizarea conturilor altor clienti sau furnizarea informatiilor personale unor terti in vederea folosirii contului creat. Daca doriti sa anulati inregistrarea pe site-ul www.BioVegane.ro, tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email la contact@biovegane.ro.

Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice raspunderi, pretentii, cheltuieli, pierderi sau alte daune pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dvs. pe siteul nostru.

Ne rezervam dreptul de a face publicitate si de a organiza concursuri, competitii sau extrageri cu premii gratuite pe site-ul www.BioVegane.ro. La astfel de concursuri, competitii sau extrageri cu premii gratuite se vor aplica reguli specifice. Va rugam sa cititi cu atentie regulile aplicabile la orice concurs, joc, competitie sau extragere cu premii gratuite la care participati deoarece prin participarea la un astfel de concurs, competitie, extragere cu premii gratuite se considera ca ati acceptat si ca respectati aceste reguli.

Site-ul www.BioVegane.ro poate contine link-uri catre alte site-uri, operate de terte parti. Aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze doar informatii suplimentare. Includerea pe site-ul www.BioVegane.ro a oricarui link catre un alt site al unei terte parti nu inseamna ca aprobam, avizam sau acceptam responsabilitatea pentru acel site, pentru continutul sau utilizarea lui, sau pentru utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie prin acesta. Va asumati riscul pentru utilizarea acelor site-uri. Toti termenii, conditiile si politicile site-urilor tertelor parti pe care le accesati vi se vor aplica in timp ce navigati pe acele site-uri si va recomandam sa verificati respectivii termeni si conditii.

Site-ul www.BioVegane.ro nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul „asa cum este” si „asa cum este disponibil” si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

Clientii sunt de acord in mod expres ca folosirea site-ului www.BioVegane.ro si achizitionarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe www.BioVegane.ro sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, gramaj, etc.).

Continutul site-ului www.BioVegane.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe www.BioVegane.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci de produse, sau de catre importatorii agreati de acestia. BioVegane si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila. Daca, din orice motiv, se constata nerespectarea acestor Termeni de utilizare, BioVegane va notifica de indata clientul pentru remedierea acestei neconformitati. In cazul in care aceasta neconformitate nu va fi remediata de catre client, BioVegane isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe www.BioVegane.ro prin anularea contului de client.

Clientii care acceseaza site-ul www.BioVegane.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe www.BioVegane.ro dupa o aprobare prealabila. Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

BioVegane nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site-ul www.BioVegane.ro, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca clientul confera societatii BioVegane si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Site-ul www.BioVegane.ro este gazduit de serverele unei terte firme. BioVegane nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. BioVegane nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.BioVegane.ro. BioVegane nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.BioVegane.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.BioVegane.ro este gratuita si voluntara, ea implicand acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului www.BioVegane.ro, in conditiile prevazute de prezentul document. BioVegane detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.BioVegane.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.BioVegane.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, BioVegane nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

BioVegane isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca BioVegane are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului  www.BioVegane.ro.Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.BioVegane.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii  www.Biovegane.ro in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea BioVegane.RO si a tertilor cu care BioVegane.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.BioVegane.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@biovegane.ro.

Va aducem la cunostinta ca site-ul www.BioVegane.ro utilizeaza cookie-uri. Continuand utilizarea site-ului BioVegane.ro presupune ca sunteti de acord cu Politica privind cookie-urile.

 

Produsele si serviciile comercializate de SOCIETATE prin intermediul site-ului www.BioVegane.ro, politica de preturi

Societatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.BioVegane.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si orice alte documente conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor Termenilor de utilizare si in limita stocului de produse disponibil. Din acest motiv Societatea isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta. Preturile sunt actualizate constant. Preturile prezentate includ TVA-ul aferent si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altceva. Pretul de achizitie tiparit pe factura fiscala va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari BioVegane in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, avand in vedere numarul mare de produse existente pe www.BioVegane.ro, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari BioVegane.

Garantie

Conditiile de garantie acordate produselor livrate sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona eventuala reclamatie.

Livrare

Produsele vor fi livrate prin curier, oriunde pe teritoriul României. Costul livrării este stabilit de catre firma de curierat, in functie de distanta parcursa. Greutatea suplimentara si kilometrii in afara ariei de acoperire a serviciului de curierat se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

La comenzi mai mari de 250 lei livrarea este gratuită. Durata de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de obicei de 2-3 zile, iar pentru cele aflate în stocul furnizorului de 3-5 zile. Dacă produsul nu se află în stoc nici la noi nici la furnizor, vă rugăm să ne contactaţi pentru o estimare a datei la care acesta va fi din nou disponibil. Zilele nelucrătoare (sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale) nu vor fi luate în considerare la calculul duratei de livrare.

În ziua livrării clientul va primi coletul acasă, la adresa specificată în comandă. În caz că acesta nu este găsit la domiciliu va fi contactat telefonic de către curier pentru stabilirea datei şi locului de livrare. În cazul mai multor încercări de livrări nereuşite (de obicei 2) coletul va fi depozitat în punctul de lucru al curierului pentru maxim 2 săptămâni, timp în care clientul are datoria de a ridica singur coletul sau de a stabili împreună cu curierul o altă metodă de livrare. Dacă după această perioadă coletul tot nu este livrat, acesta va fi returnat vânzătorului iar acesta îşi rezervă dreptul de a nu mai livra alte comenzi clientului respectiv.

BioVegane isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BioVegane, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 Plata

Plata pentru produsele comandate de pe www.BioVegane.ro conform acestor termeni de utilizare se poate efectua in avans sau ramburs, la livrarea produselor.  Plata Ramburs – se va achita contravaloarea produselor şi serviciilor agentului de livrare, în momentul primirii coletului. Acesta va emite chitanţa şi nu poate percepe alte sume de transport decât cele înscrise pe factură.

Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii urmand a fi trimisa la email contact@biovegane.ro. In aceasta ultima situatie, livrarea va fi efectuata numai dupa incasarea sumei aferente comenzii in contul societatii noastre.

Retur

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi ceva de la noi. Dacă produsele nu corespund cu comanda dumneavoastră, acestea se pot returna. Returul produselor poate fi facut in termen de 14 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare. Taxa de retur va fi suportata de catre client. Returnarea produselor folosite sau deteriorate prin nerespectarea condiţiilor nu este posibilă. Bauturile si alimentele nu se returneaza!

Cu exceptia cazurilor expres prevazute de legislatia aplicabila, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, actualizata, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa:

 • data livrarii, adica data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dvs., intrati in posesia fizica a produsului; sau
 • in cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si livrate separat: (i) ultima zi in care dvs., sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului produs, sau (ii) daca este cazul, data la care va anuntam ca nu mai putem livra produsele comandate; sau
 • in cazul unei comenzi referitor la livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau piese: (i) data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului lot sau ultimei piese, sau (ii) data la care va anuntam ca nu putem livra loturi sau piese suplimentare.

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul site-ului www.BioVegane.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de sesizari prezent pe site.

Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce fac obeictul cererii de retragere pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor de livrare, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat optiunea expresa pentru o alta modalitate de rambursare.

Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dumneavoastra. Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Solutionarea litigiilor

BioVegane va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acesta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, BioVegane ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

Acesti Termeni de utilizare contin intreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.