Gateste cartofii in apa sarata pana sunt gata, clateste cu apa rece si lasa-i la racit. Decojeste-i si apoi feliaza-i.
Spala merele cu tot cu coaja si taie-le in cuburi. Amesteca merele, cu ceapa proaspata si castravetii intr-un bol cu arpagic.
Se amesteca maioneza vegetala, iaurt de soia, mustar si otet, toate puse in blender. Se asezoneaza cu sare, piper si sirop de agave. Apoi se amesteca si cu salata de cartofi pe care am facut-o in primul pas.
Medalioanele de soia se lasa la macerat pentru 20 de minute, invartindu-le periodic. Apoi se clatesc si se lasa la racit.
Decojeste ceapa si tai-o cubulete. Decojeste usturoiul si preseaza-l intr-o presa de usturoi. Combina cu restul ingredientelor si lasa la marinat.
Pune di medalioanele in amestec la marinat.
Prajeste medalioanele intr-o tigaie pe ambele parti.
Pentru 4-5 persoane
Ingrediente:
Medalioane de soia:
Salata