Se prepară rapid, din ingrediente simple și este nemaipomenit de delicioasă. Încearcă și tu să o prepari, suntem siguri că o savurați din plin cu toată familia din această musaca de post.
500 g | Cartofi |
500 g | Ciuperci |
2 bucăți | Cepe |
1 bucată | Morcov |
3 linguri | Ulei rafinat |
55 g | Margarină vegetală |
1/2 legătură | Mărar |
1/2 legătură | Pătrunjel |
1 linguriță | Sare |
1 linguriță | Piper negru măcinat |
2. Curățați ceapa și morcovul, le tăiați cubulețe și le căliți în uleiul încins. Când devin moi luați de pe foc. Spălați ciupercile, tăiați-le felii mărunte și le căliți într-o tigaie fără ulei. Amestecați periodic până scade toată apa.
3. Într-un bol amestecați ciupercile călite cu amestecul călit de ceapă și morcov. Adăugați mărarul și pătrunjelul tocate mărunt și potriviți de sare și piper.
4. Ungeți cu margarină un vas termorezistent cu dimensiunea (18 x 22 cm) și așezați un strat de cartofi, urmează stratul din legumele călite și acoperiți cu ultimul strat de cartofi. Faceți cu o lingură niște adâncituri. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.
Savurați cu plăcere!