Castigi puncte de fidelitate cand faci cumparaturi

Pentru a beneficia de puncte de fidelitate trebuie sa ai cont pe site-ul www.BioVegane.ro.

Castigi puncte de fidelitate de fiecare data cand faci cumparaturi pe www.BioVegane.ro, exceptand pachetele promotionale (ele beneficiaza deja de o reducere de 10%).

La fiecare comanda pe www.BioVegane.ro, exceptand pachetele promotionale (ele beneficiaza deja de o reducere de 10%), primesti puncte BioVegane, iar la comanda urmatoare poti alege sa le utilizezi. Daca vrei sa strangi cat mai multe puncte, e poti lasa neutilizate cand faci viitoarele cumparaturi, astfel ca ele se vor acumula.

Condiții generale

- punctele de fidelitate nu se cumuleaza cu alte promotii (exemplu pachetele promotionale)
- punctele de fidelitate nu sunt transmisibile
- se acorda puncte ai pentru comenzile in care s-au utilizat puncte de fidelitate
- valoarea punctelor include TVA
- punctele nu se pot utiliza pentru a achita taxa de livrare

1Cat valoreaza punctele de fidelitate?
1 BP = 1 leu 1 punct BioVegane are valoare de 1 leu si va fi acordat in felul urmator: la 20 lei cheltuiti primesti cate 1BP (un punct BioVegane).
2Cum castig punctele?
Castigi puncte de fidelitate BP (BioVegane points) pentru fiecare produs achizitionat de pe www.BioVegane.ro, exceptand pachetele promotionale (ele beneficiaza deja de o reducere de 10%). Poti consulta evidenta punctelor acumulate pana la ultima comanda prin autentificarea in contul tau.
3Cum cheltui punctele?
Poti cheltui punctele acumulate de fiecare data cand achizitionezi produse de pe www.BioVegane.ro, exceptand pachetele promotionale (ele beneficiaza deja de o reducere de 10%).
4Ce se intampla cu punctele daca returnez comanda?
Daca se returneaza o comanda la care ai utilizat punctele de fidelitate, acestea nu se returneaza, punctele BP castigate in urma comenzii se vor scadea.