Pachet detox

Pachet Detox

164.00 lei 149.00 lei


Stoc epuizat

Categorie: .
Descriere

Produse bio

Alege un pachet detox produse bio!

Pachetul “Detox bio” vine in intampinarea solicitarilor pe care le-am avut, continand cele mai vandute produse bio din categoria detox. Pachetul contine detox mix, miere, polen, catina, si spirulina. Toate produsele prezente pe site au ingrediente 100% naturale si bio.

Pachet detox

Pachet detox spirulinaSpirulina este o alga verde-albastruie, un supliment alimentar complet. Componente organice: proteine si vitamina B12, acizi grasi esentiali, phycocyanina, clorofila, beta-caroten si antioxidanti. Cantitatea zilnica recomandata: 5 grame de 3 ori/zi. Produs certificat ecologic. Origine: China. Gramaj: 250g.
Pachet detox polenPolen crud: produs românesc 100% natural, fără prelucrare termică sau alţi aditivi, recoltat in Poiana Scheii, o frumoasa zona nepoluata situata la 40km de Iasi. Ajută la regenerarea florei intestinale, în tratarea bolii Crohn şi a colitelor ulceroase. Ofera energie, reduce oboseala şi stresul. Util în tratarea preventivă a prostatei, a cancerului mamar şi a osteoporozei.
Pachet detox mixDetox mix raw bio: o sursa excelenta de nutrienti si fibre pentru detoxifiere si aport de proteine, se poate adauga in dieta zilnica in smoothies, iaurt, salate, cereale. Ideala ca sursa de proteine pentru sportivii care adopta un stil de viata vegetarian, vegan, sau raw vegan. Ingrediente: seminte germinate de in, tarate de psyllium, urzica (din agricultura ecologica). Consumati 1 lingura pe zi, cu minim 250 ml de lichid.
Pachet detox catinaCatina pulbere: produs obtinut din fructe de catina prin uscare si macinare, cu certificare ecologica, recomandat pentru: anemie, enterita, colita de putrefactie,  ateroscleroza, fragilitate vasucalara, adjuvant in bolile grave (cancer, leucemie, scleroza in placi). Borcan 35g. Tara de origine: Romania

Pachet mic dejun

Pachet detox tonic apicolTonic apicol: produs românesc 100% natural, fără prelucrare termică sau alţi aditivi, cu miere, polen si propolis din stupinele proprii situate la 40km de Iasi, intr-o zona izolata departe de poluare. Ingrediente: polen crud 25%, miere poliflora cruda 73%, 2% tinctura de propolis. Administrare 1 lingurita de 1-2 ori pe zi.